Contact ( 071 ) 40 515 00

Plandeel Calla

Voorbereid op de toekomst!

Plandeel Calla van De Bloem in Rijnsburg is een uniek serviceappartementencomplex in de huursector, bestaande uit 98 luxe serviceappartementen verdeeld over 6 verdiepingen, bestemd voor de vitale senior die er een leven lang kan blijven wonen. Dit heeft alles te maken met centrale voorzieningen en faciliteiten waar de toekomstige bewoners gebruik van kunnen maken.

Zo komt er onder andere een wellnesscentrum met Finse sauna, Turk stoombad, een mooi zwembad, solarium en relaxruimte. In het fitnesscentrum kan men gebruik maken van de nieuwste en modernste apparatuur om zo te werken aan de conditie. Ook krijgt het appartementencomplex enkele commerciële ruimten voor bijvoorbeeld een kapper of pedicure maar ook een wasserette, een kookstudio, logeerkamers, een huisbioscoop, 24/7 camerabeveiliging en een heuse jeu-de-boules-baan.         

A la carte kan er veel geregeld worden. Diners kunnen worden gekookt, of een kok kan worden ingehuurd die een culinaire maaltijd samenstelt. Ook op het gebied van de huishouding of medische zorg kan er service verleend worden door de externe partners.

In de appartementen is aan werkelijk alles gedacht. Zo kunnen onder andere deuren, gordijnen en verlichting bediend worden met een app op de smartphone of tablet. Deze app beschikt ook over een community platform waarmee de bewoners onderling contact met elkaar kunnen opnemen. om bijvoorbeeld te vragen wie er zin heeft om te gaan sporten of samen een maaltijd wilt bereiden in de centrale kookstudio.    

Kijkt u voor meer informatie op de site www.wonenincalla.nl

Informatie Makelaar

Sandtlaan 38, 2223 GG Katwijk

(071) 40 515 00

welkom@deraadmakelaars.nl