Contact ( 071 ) 40 515 00

Plandeel Amarant

De eerste twee fases die zijn gerealiseerd in De Bloem betreffen plandeel Amarant. In dit plandeel is een diversiteit aan woningtypes aanwezig. Dit plandeel is in 2014 opgeleverd. 

Eengezinswoningen
In 2011 zijn aan de Verdeelstraat en Kwekersstraat 19 stijlvolle eengezinswoningen gerealiseerd die inmiddels zijn bewoond. In de tweede fase is het aantal woningen met 11 stuks uitgebreid naar een totaal van 30 fraaie eengezinswoningen. Al deze woningen zijn inmiddels verkocht.

Luxe appartementen
In de toren van plandeel Amarant zijn 25 luxe appartementen gerealiseerd met een oppervlakte variërend van ca. 81 m2 tot ca. 149 m2. De appartementen op de eerste verdieping hebben een tuin/terras en de appartementen op de overige verdiepingen beschikken over een riant balkon. Er zijn zelfs twee appartementen met een extra dakterras van ca. 40 m2

Penthouses
De "toppers" in Amarant zijn natuurlijk de penthouses. In totaal zijn er vier penthouses van ca. 107 m2 en ca. 130 m2 gecreëerd. Het uitzicht vanuit deze woningen en vanaf de terrassen is schitterend. Al de penthouses in Amarant zijn verkocht.

Maisonnettes
Op de eerste en tweede verdieping zijn vier grote maisonnettes met een oppervlakte van circa 150 m2 gerealiseerd. Het voordeel van een maisonnettewoning, dat u de sfeer en de ruimte van een eengezinswoning en de voordelen van een appartement ervaart! De maisonnettes in Amarant zijn reeds verkocht.

(Starters)appartementen
Voor starters is in dit plandeel ook een groot aantal appartementen aanwezig. In totaal zijn 24 appartementen specifiek gebouwd voor starters of personen die op zoek waren naar een kleinere en goedkopere woning. De woonoppervlakten variëren hier van ca. 50 m2 tot ca. 85 m2.  In Plandeel Amarant zijn de kleinere appartementen inmiddels verkocht.

Twee-onder-één-kapwoningen
In 2017 zijn de 8 riante 2-onder-1 kapwoningen met garage aan de Kwekersstraat opgeleverd. Deze woningen maken Plandeel Amarant compleet. Alle woningen zijn inmiddels verkocht.

 

Informatie Makelaar

Sandtlaan 38, 2223 GG Katwijk

(071) 40 515 00

welkom@deraadmakelaars.nl