Contact ( 071 ) 40 515 00

Plandeel Calla

 

Voorbereid op de toekomst!

Plandeel Calla van De Bloem in Rijnsburg is een uniek serviceappartementencomplex in de huursector, bestaande uit 98 luxe full-sevice appartementen verdeeld over 6 verdiepingen, bestemd voor de vitale senior die er een leven lang kan blijven wonen. Dit heeft alles te maken met centrale voorzieningen en faciliteiten waar de bewoners gebruik van kunnen maken.

Zo is er onder andere een wellnesscentrum met Finse sauna, Turks stoombad en een mooi zwembad. In het fitnesscentrum kan men gebruik maken van de nieuwste apparatuur om zo te werken aan de conditie. Ook heeft het appartementencomplex een kapsalon, beautysalon of pedicure maar ook een wasserette, een kookstudio, twee logeerkamers, een huisbioscoop, 24/7 camerabeveiliging en een echte jeu-de-boules-baan.         

A la carte kan er veel geregeld worden. Diners kunnen worden gekookt in de kookstudio, of een boodschappenservice kan worden ingehuurd. Ook op het gebied van de huishouding of medische zorg kan er service verleend worden door de externe partners, welke op verzoek en tegen betaling hun diensten kunnen verlenen.

In de appartementen is aan werkelijk alles gedacht. Zo kunnen onder andere deuren, gordijnen en verlichting bediend worden met een app op de smartphone of tablet. Deze app beschikt ook over een community platform waarmee de bewoners onderling contact met elkaar kunnen opnemen. Bijvoorbeeld te vragen wie er zin heeft om te gaan sporten of samen een maaltijd wil bereiden in de centrale kookstudio.    

Kijkt u voor meer informatie op de site www.wonenincalla.n

Informatie Makelaar

Sandtlaan 38, 2223 GG Katwijk

(071) 40 515 00

welkom@deraadmakelaars.nl