Contact ( 071 ) 40 515 00

Wellness

Tussen de plandelen Calla en Bougainville is een heus Wellness Centrum gesitueerd. Dit Wellness Centrum is uitsluitend toegankelijk voor bewoners van De Bloem. In het Wellness Centrum kunnen bewoners van De Bloem genieten van verschillende faciliteiten. 

Zwembad
Een eigen zwembad, alleen voor bewoners. Leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Een luxe bad waarin u zo vaak en wanneer u wilt uw baantjes kunt trekken om conditie op te doen en fit te blijven.

Sauna
Heeft u behoefte aan ontspanning aan het eind van de werkdag? Doe uw lichaam en geest een plezier met een heerlijk bezoek aan de Finse sauna of het Turks stoombad. Tussendoor kunt u ontspannen in de sfeervolle relaxruimte. 

Fitness 
Hoe laag is de drempel om heerlijk te gaan sporten, als u, samen met andere bewoners van De Bloem, een eigen Fitness tot uw beschikking heeft? Niet alleen zal het er rustig en relaxed sporten zijn, ook kunt u zo andere bewoners van De Bloem leren kennen. 

Werkzaamheden
In verband met klachten van gladheid op de trap tussen Dahlia en Calla zullen er werkzaamheden uitgevoerd gaan worden om dit probleem te verhelpen. Op 6-12-2018 zullen de werkzaamheden in gang worden gezet. De trap kan nog wel gebruikt worden.

Let op: in week 50 (op een droge dag) zal de trap in een coating worden gezet waardoor de trap NIET te gebruiken is. Wanneer deze werkzaamheden gaan plaatsvinden is nog niet bekend. De trap zal tijdig worden afgezet met lint. Dit zal een dag in beslag nemen. Dan bent u hiervan alvast op de hoogte.

 

 

 

Informatie Makelaar

Sandtlaan 38, 2223 GG Katwijk

(071) 40 515 00

welkom@deraadmakelaars.nl