Contact ( 071 ) 40 515 00

Wellness

Tussen de plandelen Calla en Bougainville is een heus Wellness Centrum gesitueerd. Dit Wellness Centrum is uitsluitend toegankelijk voor bewoners van De Bloem. In het Wellness Centrum kunnen bewoners van De Bloem genieten van verschillende faciliteiten. 

Zwembad
Een eigen zwembad, alleen voor bewoners. Leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Een luxe bad waarin u zo vaak en wanneer u wilt uw baantjes kunt trekken om conditie op te doen en fit te blijven.

Sauna
Heeft u behoefte aan ontspanning aan het eind van de werkdag? Doe uw lichaam en geest een plezier met een heerlijk bezoek aan de Finse sauna of het Turks stoombad. Tussendoor kunt u ontspannen in de sfeervolle relaxruimte. 

Fitness 
Hoe laag is de drempel om heerlijk te gaan sporten, als u, samen met andere bewoners van De Bloem, een eigen Fitness tot uw beschikking heeft? Niet alleen zal het er rustig en relaxed sporten zijn, ook kunt u zo andere bewoners van De Bloem leren kennen. 

Aanvraag toegangstags
Bent u bewoner van De Bloem en wilt u een toegangstag aanvragen, bent u uw tag verloren of wilt u uw betaalgegevens wijzigen? Ga dan naar de website van de Wellness: www.debloem-wellness.nl.


 

 

 

Informatie Makelaar

Sandtlaan 38, 2223 GG Katwijk

(071) 40 515 00

welkom@deraadmakelaars.nl