Contact ( 071 ) 40 515 00

Winkelvoorzieningen

Tegenover De Bloem is winkelcentrum De Remise. Op loopafstand van uw appartement vindt u hier onder andere een supermarkt van Hoogvliet, een bakker, een slager, een slijter en een stomerij. U hoeft dus niet ver te lopen voor de dagelijkse boodschappen.

Aan de Vliet, ook op loopafstand van De Bloem, is winkelcentrum De Hoftuin gevestigd. Dit is hét winkelhart voor de inwoners van Rijnsburg. Het winkelcentrum bevat een mix van lokale winkeliers en landelijke ketens, zoals HEMA, Albert Heijn, Blokker, Etos en Kruidvat. Alle dagelijkse boodschappen kunnen hier worden gedaan.

Op nog geen vijf kilometer van Rijnsburg is het fijn winkelen in Katwijk aan Zee. Daar vindt u niet alleen een tal van lokale kledingwinkels, schoenenzaken en delicatessenwinkels, maar ook bekende landelijke winkelketens. Verder is er een ruime keus uit horecagelegenheden, zowel in het centrum en op de boulevard als op het strand waar veel strandpaviljoens staan. De bereikbaarheid van Katwijk aan Zee is uitstekend dankzij een ondergrondse parkeergarage onder het duin aan de boulevard.

Informatie Makelaar

Sandtlaan 38, 2223 GG Katwijk

(071) 40 515 00

welkom@deraadmakelaars.nl