Welkom in De Bloem

U kunt er niet omheen. Wanneer u vanuit Oegstgeest het dorp Rijnsburg binnen rijdt, heeft u een geweldig uitzicht op de gerealiseerde delen van De Bloem. Plandelen Amarant, Egelantier, Dahlia, Calla en Bougainville rijzen met hun magnifieke penthouses trots boven de stijlvolle eengezinswoningen uit. Lees verder.

Heeft u een vraag over wonen in De Bloem? Neem dan contact op met De Raad Makelaars.

voorzieningen

  • Winkelcentrum om de hoek
  • Nabij centrum Leiden
  • Op fietsafstand van het strand
  • Parkeergarage
  • Zwembad, fitness, Turks Stoombad

Comfortabel en stijlvol wonen in Rijnsburg

Project ‘De Bloem’ in Rijnsburg is ontworpen door Jacques van Paaschen, architect bij KOW Architecten uit Den Haag. Een ode aan de historie van de grond waarop gebouwd wordt, zo kun je het ontwerp wel noemen. Bloemenveiling Flora is gestart op deze locatie, maar

Lees verder »

Servicecomplex Calla

Plandeel Calla is een servicecomplex voor de actieve 55-plusser. Het complex bestaat uit 98 luxe full-service huurappartementen en prachtige faciliteiten. Wilt u voorbereid zijn op de toekomst? Dan is Calla precies wat u zoekt!

Wonen in Bougainville | De Bloem Rijnsburg

Bougainville

Bougainville is het laatste plandeel van De Bloem. In Bougainville worden 87 appartementen, 4 penthouses en 18 eengezinswoningen gerealiseerd. Bent u al nieuwsgierig? We vertellen u graag meer!

De Raad Makelaars

Een klein kantoor met grote mogelijkheden. Onze makelaars zijn zeer ervaren en gespecialiseerd in hun werkgebied. Op het gebied van verkoop, aankoop en taxaties van woningen zijn wij van alle markten thuis!

Bekijk het actuele woningaanbod voor De Bloem