Welkom in De Bloem

U kunt er niet omheen. Wanneer u vanuit Oegstgeest het dorp Rijnsburg binnen rijdt, heeft u een geweldig uitzicht op de gerealiseerde delen van De Bloem. Plandelen Amarant, Egelantier, Dahlia, Calla en Bougainville rijzen met hun magnifieke penthouses trots boven de stijlvolle eengezinswoningen uit. Lees verder.

Heeft u een vraag over wonen in De Bloem? Neem dan contact op met De Raad Makelaars.

voorzieningen

Aanvraag formulieren De Bloem, Rijnsburg

Bent u woonachtig in De Bloem en op zoek naar de formulieren om bijvoorbeeld een extra sleutel aan te vragen? Klik dan hieronder om naar de website van De Raad Vastgoed te gaan. Bent u woonachtig in Calla? Dan kunt u de formulieren op de website van Wonen in Calla vinden. Neem bij vragen contact op met de De Raad Makelaars.

De Bloem Wellness

Via de website van De Raad Vastgoed is het mogelijk om toegangstags aan te vragen of een verhuizing door te geven. Ook is te zien hoe druk het is in de Wellness. Klik op de button om de website te bezoeken.

Servicecomplex Calla

Plandeel Calla is een servicecomplex voor de actieve 55-plusser. Het complex bestaat uit 98 luxe full-service huurappartementen en prachtige faciliteiten. Wilt u voorbereid zijn op de toekomst? Dan is Calla precies wat u zoekt!

De Raad Makelaars

Een klein kantoor met grote mogelijkheden. Onze makelaars zijn zeer ervaren en gespecialiseerd in hun werkgebied. Op het gebied van verkoop, aankoop en taxaties van woningen zijn wij van alle markten thuis!

Bekijk het actuele woningaanbod voor De Bloem