Welkom in De Bloem

U kunt er niet omheen. Wanneer u vanuit Oegstgeest het dorp Rijnsburg binnen rijdt, heeft u een geweldig uitzicht op de gerealiseerde delen van De Bloem. Plandelen Amarant, Egelantier, Dahlia, Calla en Bougainville rijzen met hun magnifieke penthouses trots boven de stijlvolle eengezinswoningen uit. Lees verder.

Heeft u een vraag over wonen in De Bloem? Neem dan contact op met De Raad Makelaars.

voorzieningen

  • Winkelcentrum om de hoek
  • Nabij centrum Leiden
  • Op fietsafstand van het strand
  • Parkeergarage
  • Zwembad, fitness, Turks Stoombad

Aanvraag extra sleutel Bougainville

Aanvraag extra sleutel Bougainville Bent u woonachtig in Bougainville (De Bloem) en wilt u graag een extra sleutel aanvragen? Vul dan het contactformulier in met uw persoonlijke gegevens. Het formulier wordt automatisch naar het hoofdkantoor van De Raad gestuurd. U kunt de toegangspas vervolgens

Lees verder »

Servicecomplex Calla

Plandeel Calla is een servicecomplex voor de actieve 55-plusser. Het complex bestaat uit 98 luxe full-service huurappartementen en prachtige faciliteiten. Wilt u voorbereid zijn op de toekomst? Dan is Calla precies wat u zoekt!

De Raad Makelaars

Een klein kantoor met grote mogelijkheden. Onze makelaars zijn zeer ervaren en gespecialiseerd in hun werkgebied. Op het gebied van verkoop, aankoop en taxaties van woningen zijn wij van alle markten thuis!

Bekijk het actuele woningaanbod voor De Bloem